Νέα καινοτόμα προϊόντα

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της νέας εποχής προχωρήσαμε στην παραγωγή καινοτόμων προιόντων όπως οι Κυβόλιθοι και οι Πλάκες εξωτερικού χώρου με ψυχρά υλικά τα οποία μειώνουν το φαινόμενο της αστικής νησίδας. Τα προιόντα μας είναι πιστοποιημένα από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ  ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.Επίσης μια άλλη καινοτόμα εφαρμογή είναι η παραγωγή Κυβόλιθων και  Πλακών εξωτερικού χώρου με Φωτοκαταλυτικό τσιμέντο το οποίο μειώνει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Δείγματα της εταιρείας μας τα οποία ελέγχθηκαν στα εργαστήρια της ITALCEMENTI GROUP στην Ιταλία έδειξαν μείωση των οξειδίων αζώτου Nox σε ποσοστά άνω του 70%.

Έκθεση-Μέτρησης-Ανακλαστικότητας  Έκθεση-Μέτρησης-Ανακλαστικότητας  Έκθεση-Μέτρησης-Ανακλαστικότητας  Έκθεση-Μέτρησης-Ανακλαστικότητας  Έκθεση-Μέτρησης-Ανακλαστικότητας

coldmaterials

• Υψηλό δείκτης ηλιακής ανάκλασης
• Μείωση του φαινομένου Αστικής Θερμικής Νησίδας
• Καλύτερο Αισθητικό αποτέλεσμα
• Πλήρως ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά
• Oικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
• Μείωση της θερμοκρασία του αέρα μέρα και νύχτα

  • Ψυχρά, χαρακτηρίζονται τα υλικά με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και με υψηλό συντελεστή εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το πεζοδρόμιο μένει κυριολεκτικά «ψυχρό» μειώνοντας τη θερμότητα κάτω από αυτό, διατηρώντας το περιβάλλον ψυχρότερο και τη θερμοκρασία πιο σταθερή. Φανταστείτε φορώντας ένα λευκό ή μαύρο T-shirt σε μια καυτή ημέρα. Με το λευκό T-shirt θα παραμείνετε δροσεροί σε σχέση με το αν φορούσατε ένα μαύρο T-shirt, διότι αντανακλά περισσότερο ηλιακό φως και απορροφά λιγότερη θερμότητα. Αντίστοιχα τα «Ψυχρά Υλικά», μπορούν να κρατήσουν τη θερμοκρασία του περιβάλλον ψυχρότερη. Τα νέα προϊόντα της ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε περιέχουν ειδικά αδρανή και πρόσθετα που καθορίζουν την ανακλαστικότητα του και ορίζοντας τα ως «ψυχρά υλικά».